fbpx

Klaasissepa professionaalne klaasipuhastusvahend

605000712

laos

7.90

laos

- +

Professionaalset puhastusvahendit saab kasutada klaasi, peeglite, siledate plastikpindade, vitriinide, auto akende ja plaatide puhastamiseks. Tulemuseks on säravpuhtad ilma triipudeta pinnad.
Klaasipuhastusvahend on pihustatav aktiivne puhastusvaht, mida kasutatakse klaasil tavalise majapidamispaberi või puuvillavaba riidega ringjaid liigutusi tehes. Puhastusvahendi jäägid aurustuvad ja klaasile ei jää triipe ega muid jälgi. Kuna puhastusvahendit kasutatakse pigem väikeses koguses, siis sobib see imehästi kõiksugu klaaspindade puhastamiseks eeskätt siseruumides või autos, kus „veega mängimine“ on raskendatud. See ei tilgu ega vaja kaabitsaga maha pühkimist, kuid eemaldab väga efektiivselt rasva ja mustuse.

Enne kasutamist loksutada! Suunata pihusti hoolikalt klaasi poole ja vajutada pihustikorgile. Ringjate liigutustega pühkida kuivaks puuvillavaba tekstiili või majapidamispaberiga.

Tähelepanu: tuleohtlik aerosool! Pakend on rõhu all ja võib kõrge temperatuuri juures lõhkeda. Mitte hoida lahtise leegi, kuumade pindade, sädemete jm tuleohtlike seadmete ja materjalide läheduses ning temperatuuril üle 50˚C. Mitte suitsetada. Puhastusvahendi auru mitte sisse hingata. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte lõhkuda ega põletada, ka mitte tühja pakendit. Tühjad aerosoolipudelid käivad Eesti regulatsioonide kohaselt vanametalli. Ära viska pakendit prügikasti. 

Toote suurus: 660ml

Tootekood: 605000712 Kategooria:

Alusta trükkimist ja vajuta "Enter" klahvi otsimiseks

Ostukorv

Vahesumma: 4.00

Vaata ostukorviMaksma